Пиша това писмо и тук, където са най-големите фенове на

...
Пиша това писмо и тук, където са най-големите фенове на
Коментари Харесай

Прегръщам Ваня Джаф.: Карамазов

" Пиша това писмо и тук, където са най-големите почитатели на Сървайвър, тъй като може би очаквате нещо да кажа. Всъщност сигурен съм, че очаквате, тъй като през последните няколко дни всекидневието ми е подчинено на новината, че няма да бъда водещ. Името ми е споменавано хиляди пъти на ден, а аз получих стотици персонални известие с въпроса, за какво не съм водещ. Това ми сподели, че съм се трансформирал в нещо значимо за това реалити и че съм си приключил работата по допустимо най-хубавия метод.

И получих огромна доза обич от вас почитателите. Но всичко си има своя край. Наистина не знам какви са претекстовете на малкия екран за това тяхно решение, само че съм сигурен, че са задоволително основателни. С малкия екран нямам контракт, който да ми обезпечава да бъда безконечен водещ на Сървайвър. Около мен сега се случват наистина  хубави неща, такива, които са може би съответни за интервала на живота ми в който съм. Сървайвър за мен ще си остане една от доста огромните случки в моят живот, една от огромните ми сбъднати фантазии. Всичко което съм претърпял към това риалити шоу са огромните мемоари и тях никой не може да ги вземе.

Сървайвър е оригинала на всички сходни излъчвания и той ще си остане най-истинското и качествено реалити. Всеки път когато мога ще го виждам, този път като фен и се надявам да се получи забавно съревнование в което да забележим стойностни персони. А по отношение на Ваня Джаферович, мощно го прегръщам и му поисквам Bon Voyage в това премеждие ", написа Владо Карамазов, чийто правопис сме запазили.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР