Писателят Иво Сиромахов явно е обсебен от поредното издание на

...
Писателят Иво Сиромахов явно е обсебен от поредното издание на
Коментари Харесай

Иво Сиромахов: Не гледам ла*ното Ергенът, но Габи е пошла, Мони - фалшива, а Лия ми липсва

Писателят Иво Сиромахов очевидно е захласнат от следващото издание на риалити бозата " Ергенът ". С типичното си възприятие за подигравка, създателят направи къс разбор на предаването и участниците, който си заслужава да се прочете.

Ето какво написа Сиромахов:

Аз не виждам „ Ергенът “ и в никакъв случай не съм го гледал. Нито предходната година, хеле пък тази! Според мен такива излъчвания са засегнатост за интелигентните, духовни фенове, каквито безспорно сме всички.

Ама Габи към този момент прекали! То бива, бива просташко държание, само че тя мина всевъзможни граници. Типичен скорпион! Какъв образец дава на младите девойки?

Мони за мен е подправена и непрекъснато театралничи. Да, знам, че такива дами съумяват в живота, само че не е мойто.
Много ме е гняв, че Лия отпадна. Момичето се държеше доста обичайно. 

Елена не знам за какво въобще са я избрали. Една такава непохватна е, неуместна. Какво като се е извинила? То най-лесно е да кажеш " извинявай ". 



Аз не че виждам „ Ергенът “, въобще не си изгубвам времето с такива простотии, само че им се чудя на акъла на продуцентите. Ти като вземаш стрелец с асцендент лъв да ти взе участие, би трябвало да си даваш сметка за следствията.

Валерия пъклен ме дразни… Как може да има такива дами! Аз такива нито ги познавам, нито ще седна да ги коментирам… Спомняте ли си във втория епизод какво сподели? Още се друсам от нерви, като се сетя. Добре, че не виждам „ Ергенът “, не желая да си го предизвиквам.

Айлин ми е симпатична, само че съгласно мен е много лицемерна. Хем не ѝ било прелестно, хем незнам какво си.

Цялото това предаване си е чиста загуба на време, аз по тази причина въобще не го виждам и даже не знам по какъв начин се споделят участничките. 
А и измежду моите познати няма нито един, който го гледа. Те са интелигентни хора.

Аз даже не знам по кое време се излъчва и по коя телевизия. Просто не ме интересува. Затова тази вечер в 21 часа никога няма да си пусна БТВ, ами както постоянно ще си чета „ Братя Карамазови “ на Достоевски и ще чувам четвъртата симфония на Антон Брукнер.

Никога не бих паднал толкоз ниско, че да виждам „ Ергенът “, камо ли да го разясня.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР