Писателят Джордж Мартин е сключил 5-годишен договор с телевизия HBO,

...
Писателят Джордж Мартин е сключил 5-годишен договор с телевизия HBO,
Коментари Харесай

Авторът на Игра на тронове подписа за 5 години с HBO - сумата е 8 цифрена

Писателят Джордж Мартин е сключил 5-годишен контракт с телевизия HBO, снимала сериала „ Игра на тронове “ по неговия цикъл от романи, оповестява Hollywood Reporter.
Той се е подписал под 8-цифрена сума. Мартин би трябвало да сътвори нови стратегии за малкия екран и нейната стримингова платформа HBO Max.
 Авторът на Игра на тронове срина Доналд Тръмп и го упрекна, че лъже и клюки Авторът на " Игра на тронове " срина Доналд Тръмп и го упрекна, че лъже и клюки
Авторът на паметните книги, които са в основата на поредицата " Игра на тронове ", Джордж Мартин осъди държанието на президента Доналд Т...
Писателят ще работи освен над сериали, действието на които ще бъде във вселената на „ Песен за огън и лед “, само че също по този начин ще бъде изпълнителен продуцент на екранизациите по творбите Roadmarks на Роджър Зелазни и „ Кой се бои от гибелта “ на Неди Окорафор.
Телевизионният сериал „ Игра на тронове “ е сниман по фентъзи цикъла „ Песен за огън и лед “. Действието на романа се развива на два измислени континента, където редица аристократично родове си съперничат за господството над седем кралства на Вестерос, предава БГНЕС.

Още от ШОУБИЗНЕС:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР