Пирин (Благоевград) се издължи на НАП. Това стана благодарение на

...
Пирин (Благоевград) се издължи на НАП. Това стана благодарение на
Коментари Харесай

Пирин се издължи на НАП, с 4000 на мач плащат заплатите

Пирин (Благоевград) се издължи на Национална агенция за приходите. Това стана с помощта на гласуваните от общината 150 хиляди лв. помощ за клуба в четвъртък. Вчера сумата беше подредена и " орлетата " могат да дишат по-спокойно.

" Това е ръка, която протягаме сега, само че в действителност демонстрира, че общината и съветът в тази ситуация имат предпочитание да спасим клуба. Преди решението на общината за разпределяне на 150 хиляди лв., задължението към Национална агенция за приходите беше в размер на към 35 хиляди лв., само че по-късно към този момент ще са нула лв., защото с помощта на това решение на съвета ще правим нужния превод за погасяване ", съобщи кметът на Благоевград Илко Стоянов.
 Пирин стартира да чисти задълженията си към Национална агенция за приходите Пирин стартира да чисти задълженията си към Национална агенция за приходите
Той акцентира и потребността от помощ от страна на бизнеса в града, с цел да бъдат платени и заплатите на футболистите.
 Кметът на Благоевград разиска с локалния бизнес разновидности за спасяването на Пирин Кметът на Благоевград разиска с локалния бизнес разновидности за спасяването на Пирин
Президентът на клуба Станислав Манолев се обърна с апел към почитателите да изпълнят стадиона за мача с Хебър: " Ако се съберат 4000 индивида, на нас бюджетът ни за заплати е съвсем оправен ", сподели той.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР