Пирин Благоевград отстъпи на Ботев Пловдив с 1:3 в контролна среща, която

...
Пирин Благоевград отстъпи на Ботев Пловдив с 1:3 в контролна среща, която
Коментари Харесай

Ботев се справи с Пирин в секретна контрола

Пирин Благоевград отстъпи на Ботев Пловдив с 1:3 в контролна среща, която се организира на базата в столичния квартал Бояна. Срещата беше закрита за почитатели и публицисти. 

Ботев откри в 5-та минута посредством Антоан Бароан от дузпа, отсъдена за противоречиво нарушаване на вратаря Янко Георгиев. В 12-тата минута “орлетата ” изравниха, откакто Преслав Йорданов натисна вратаря на противника и го накара да сбърка, а притичалият в наказателното поле Дани Кондраков пусна топката в мрежата от близко.

В 16-тата минута Ботев още веднъж поведе, откакто Акере преодоля Янко Георгиев от близко, като преди този момент бе изведен с пас по левия фланг на пловдивската офанзива. В 20-тата минута Илкер Будинов излезе след контузия, а на негово място влезе Дмитро Семенив. В 33-тата минута прелестна композиция сред Преслав Йорданов и Дани Кондраков изведе Медвед в наказателното, където той бе съборен, само че дузпа на последва.

В 53-ата минута влезлият на почивката Шоколаров стреля, само че не откри задачата. В 65-ата минута Амаду Думбия се оправи с Велев и от близко простреля вратаря Ковальов в близкия ъгъл. В 76-ата минута Ковальов отрази мощен удар по диагонала.

В 81-ата минута Шоколаров стреля от добра позиция, само че не откри задачата. В 89-ата минута Ковальов направи ужасно избавяне, избивайки в корнер удар противника от далечна отдалеченост.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР