ПФК Левски пусна в продажба билетите за мача с Арда.

...
ПФК Левски пусна в продажба билетите за мача с Арда.
Коментари Харесай

Левски пусна билетите за мача с Арда

ПФК Левски пусна в продажба билетите за мача с Арда. "Уважаеми последователи, билетите за домакинския мач на Левски против Арда от 13-ия кръг на efbet Лига към този момент са пуснати в предварителна продажба. Срещата е на 19 октомври, събота, от 20:00 часа на стадион "Виваком Арена - Георги Аспарухов ".

Пропуски се продават в формалния магазин на ПФК Левски в бранш "A " на стадион "Виваком Арена - Георги Аспарухов " от 10:00 до 19:14 часа. Желаещите ще могат да си закупят билет също по този начин от касите на Еventim, както и в партньорските каси: бензиностанции OMV, Technopolis, Български пощи, книжарници Orange, билетен център НДК.

В деня на мача (19.10.) билети ще се продават на касите пред Сектор "A " и на тези на улица "Тодорини кукли "-47 от 12:00 часа до края на първото полувреме на срещата.

Входовете на стадион "Виваком Арена - Георги Аспарухов " ще бъдат отворени в 18:30 часа. Напомняме Ви, че внасянето на храни и питиета на стадиона е неразрешено!

За удобството на всички Вас подсещаме, че може да се възползвате от закупуването на пропуск онлайн (от сайта). Можете да избегнете ходенето до касите, като платите пропуща си онлайн, незабавно по-късно можете да го разпечатате, като всеки билет има указани вход, блок, ред и място.

Обръщаме Ви внимание, че всички искащи да следят дуела би трябвало да носят своята персонална карта със себе си. В противоположен случай няма да бъдат допускани на стадиона. В мощ остава акцията на ПФК Левски, целяща да притегли от ден на ден фамилии и деца на стадиона. В мача против Арда още веднъж ще бъде отворен Блок 3 в Сектор "A " - редове от 1 до 22 включително /места от 16 до 30 вкл./, където против билет от 10 лева всеки родител ще може да заведе до две деца на възраст до 14 години. Двама възрастни с до две деца до 14 години пък ще влизат на тези места против 15 лева Пропуските са с закрепен вход 1 на бранш "A ".

За облекчение на придружителите, които ще посетят срещата с деца, прилагаме декларация, която би трябвало да бъде попълнена преди влизането в спортното оборудване. (Може да изтеглите и попълните документа от уеб страницата на Левски).

Обръщаме особено внимание на последователите в Сектор "А ", че на полувремето на дуела към формалния магазин ще може да се слиза по стълбите за вход 2 ", оповестяват от клуба.

Цени на пропуските за срещата:

Сектор "A " - 15 лева (Блок 5, 6 и 7), 17 лева (Блок 4), 20 лева (Блок 1,2 и Прес ложа), 30 лева (Ложа 2 и 3), 77 лева (VIР - достъп до VIР салона с кетъринг).
Сектор "В " - 10 лева
Сектор "Б " - 7 лева
Сектор "Г " - 7 лева (гости)

Гостите ще могат да си закупят билет от касата пред Сектор "Г " два часа преди началото на мача.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР