Пфайзър направи много добро за човечеството и ние сме много

...
Пфайзър направи много добро за човечеството и ние сме много
Коментари Харесай

CNN Business: Шефът на ”Пфайзър” е изпълнителен директор на 2021 г.

" Пфайзър " направи доста положително за човечеството и ние сме доста горди с това достижение ", сподели Алберт Бурла. В годината, в която имунизациите против Covid-19 станаха всеобщо налични, имунизацията оказа помощ за стабилизирането на стопанската система на Съединени американски щати и на целия свят, отбелязва CNN в аргументацията за премията.

" Пфазър " не е единствената компания, която създава ваксина, признава медията, само че водачът, даже повече от европейския разработчик на имунизацията " Байонтех " или конкурентния " Модерна ", се трансформира в синоним на битката против ковид. Освен това компанията създаде лекарство, което може фрапантно да понижи риска от тежки затруднения, хоспитализация и гибел за хора, инфектирани с вируса. Агенцията по храните и медикаментите разгласи предходната седмица, че е одобрила пероралното лекуване с паксловит. Приемът на хапчето би трябвало да се стартира допустимо най-скоро след диагностициране и в границите на 5 дни от поява на признаците.

Бурла е роден през 1961 година в Солун. Напуска Гърция на 34 години. В родния си град приключва ветеринарна медицина и известно време работи като ветеринарен доктор.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР