Пейдж Спиранак бе обявена за "най-сексапилната жена в света" за

...
Пейдж Спиранак бе обявена за "най-сексапилната жена в света" за
Коментари Харесай

Секси голфърка стана най-красивата жена

Пейдж Спиранак бе оповестена за "най-сексапилната жена в света " за 2022 година от списание "Максим ". 29-годишната Пейдж има съвсем 3,5 милиона почитатели в Instagram и се занимава с голф.

Всъщност русото прелъщение е надалеч по-известно със фотосите си в обществените мрежи, в сравнение с със спортните си достижения.

Тя се занимава професионално с голф единствено две години - сред 2015 и 2016 година След това става модел и печели повече, в сравнение с игрището. А в този момент бе оповестена и за най-секси жена на планетата.

"За мен е чест да бъда оповестена за най-секси дамата в света тази година! - написа Пейдж в Instagram. - Когато ми се обадиха, не можех да допускам. "

"За мен да си секси значи да се чувстваш удобно в кожата си и да излъчваш убеденост. Затова постоянно съм се опитвала да оставам вярна на себе си. За мен е чест да нося тази купа, която е била присъждана на толкоз доста изключителни дами преди мен. ", разсъждава още русокоската.

Но Пейдж има и критици. Дамите я подлагат на критика за оскъдните ѝ екипчета за голф, с помощта на които моделът печели стотици хиляди лайкове в обществените мрежи.

"Някои хора споделят, че карам девойките да демонстрират плът и да носят изрязани екипи, с цел да печелят известност онлайн. Не. Аз споделям всеки да носи, каквото си изиска ", разяснява американката.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР