Певиците Ева Найденова от "Тоника" и скандалната Лейди Би са

...
Певиците Ева Найденова от "Тоника" и скандалната Лейди Би са
Коментари Харесай

Ева от „Тоника“ и Лейди Би преговарят за ВИП Брадър

Певиците Ева Найденова от "Тоника " и скандалната Лейди Би са в договаряния с продуцентите на "ВИП Брадър " за идния му сезон, научи HotNews. Двете дами участваха преди седмица в кулинарното риалити "Черешката на тортата ", с което подсетиха за себе си и не инцидентно са извикани на срещи. Въпреки, че изпълнителките са от разнообразни генерации, си харесваха доста - видяха феновете в готварското шоу, а в този момент разискват разновидността да влязат и в най-популярната Къща у нас.

30 бона е офертата към Ева Найденова препоръчана й от продуцентите, с цел да взе участие в новия сезон на риалити формата. С 10 000 по-малко пък са оферирали Лейди Би.

Досега Ева отклонявала всички предложения да взе участие в шоуто, защото го намирала за неуместно. Имаше клюки, че от естрадния отрасъл предложения са отправени към Васил Найденов и Георги Христов, само че в следствие и двамата отхвърлиха да са сключвали контракт с шоуто.



Засега една от сигурните участнички в Къщата на "ВИП Брадър " е Нора Недкова. Плеймейтката сама се хвалела, че ще бъде в продукцията през септември. Скандалджийката желала да чисти имиджа си и подписала контракт за скроман хонорар, само че с обещанието да не влиза в Къщата съперника й от "Черешката " Валентин Кулагин. Гримьорът бил кошмарът на Недкова, откакто я изкара отвън релси и безусловно стана за смях в шоусредите. Тези дни се появи запис в който Нора безусловно изпада в нервна рецесия в диалог със стилиста. "Вдигаш ми бръчките! ", нервно крещи блондито. Чуйте експлоадирането й във видеото:

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР