Певицата Йоанна Захариева шокира зрителите с участието си в Черешката

...
Певицата Йоанна Захариева шокира зрителите с участието си в Черешката
Коментари Харесай

Нерви и стрес съсипали Йоко Захариев

Певицата Йоанна Захариева шокира феновете с присъединяване си в „ Черешката на тортата “ поради занемарения си външен тип. Йоко още предходната година удари 100-те кг, само че в този момент е напълняла още повече.

Близки до изпълнителката разкриха, че през последните две години е минала през тежки тествания и нервите и стресът са си споделили думата. След като предходната година лекарите й откриха диабет, Йоко заряза музикалната си кариера и се преориентира към хотелиерския бизнес.

За малко съумя да влезе в някакви правила, до момента в който не я връхлетяха други беди. Певицата се оплака, че изпитва съществени финансови усложнения, защото бащата на двете й деца плащал едвам 300 лв. прехрана на месец. Проблемите не свършват дотук.

Миналия месец Йоко се оплака от мебелна компания, която я завлякла със сериозна сума.

Всичко това се отразявало на здравето й и макар строгите хранителни режими на доктор Емилова, Йоанна продължавала да пълнее.   

Прави усещане, че певицата като цяло не се грижи за външния си тип. В „ Черешката “ тя бе с чорлава прическа, раздърпани необятни облекла и без грим. „ Явно напълно се е предала “, разясниха фенове.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР