Певицата Шаная Туейн най-накрая проговори за противния си пастрок Джери,

...
Певицата Шаная Туейн най-накрая проговори за противния си пастрок Джери,
Коментари Харесай

Шаная Туейн системно изнасилвана от баща си. Първият път, когато й посегнал била едва на…


Певицата Шаная Туейн най-сетне проговори за противния си пастрок Джери, който е мъртъв от десетилетие.

 

Канадската изпълнителка в никакъв случай не е крила, че детството й, дружно с това на четиримата й братя и сестри, е било извънредно мъчно. Майката работи на три места, само че все пак израстват в ужасяваща беднотия.

 

Шаная обаче едвам в този момент проговори, че в действителност същинският дявол от детските й години е бил пастрокът й Джери, който я изнасилвал непрекъснато, откакто навършила 10 години.

57-годишната през днешния ден изпълнителка споделя, че се срамувала, че е момиче, защото Джери не пропущал опция да я опипа. В тийнейджърските години, когато бюстът й почнал да пораства го пристягала с бинт, с цел да не го възбужда и подстригвала късо косата си.

Това обаче не го спряло и той траял да й протяга ръка, до момента в който не навършила 17 години и напуснала дома си.

 

Сексуалното принуждение вървяло ръка за ръка с физическия и психическия тормоз, само че тя за благополучие се научила да изключва най-малко тях.

Майка й Шарън и пастрокът й умират през 1987 година, когато мъртвопияният Джери забива колата им в камион. В оня миг обаче певицата, която била едвам на 22 години, почувствала само облекчение, тъй като знаела, че към този момент е независима жена. Тези хора били единствено част от предишното й, с което желала да се раздели.

 

Тя обаче изрично отхвърля да разяснява дали другите й братя и сестри също са ставали жертва на полово принуждение от страна на пастрока им. Съветът й към всички попаднали в обстановка като нейната е да не се помиряват и да не преглъщат насилието, а да потърсят помощ.

Източник: Уикенд

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР