Певицата Шакира уверено върви по стъпките на Никол Шерцингер. Изпълнителката

...
Певицата Шакира уверено върви по стъпките на Никол Шерцингер. Изпълнителката
Коментари Харесай

Шакира смени Том Круз с Люис Хамилтън (Певицата луда по новия си, но не и Пике - още за драмата)

Певицата Шакира решително върви по стъпките на Никол Шерцингер. Изпълнителката се загаджи с някогашната огромна обич на хавайската хубавица и двамата явно са доста щастливи.

През последните дни всички приказват за любовната случка сред Люис Хамилтън и ливанската хубавица, която наскоро се раздели с футболиста Жерар Пике. Двамата бяха изловени дружно на отмора в Маями.

Буквално часове откакто Шакира разкри, че има връзка с Хамилтън и двамата се появиха дружно в известен ресторант във Флорида, двойката реши да се разноски дружно и по плажа край океана. Последва сантиментален воаяж с яхта в намерено море, а по-късно и вечеря.

За първи път двамата намекнаха за връзката си по време на вечеря в ресторант преди няколко дни. Тогава, макар че всеки имаше лична компания, усмивките, които си размениха в ресторанта, несъмнено провокираха неспокойствие сред тях. Ден по-късно бяха видени на вечеря дружно, а скоро по-късно Шакира поддържаше английския играч на рали в Испания.

Бившата на Пике постави завършек на фамилния им живот след раздялата предходната година. Разкритията, че футболистът се е срещал с друга жена много бързо разрушиха фамилията му с певицата. Малко по-късно се появи слух, че Шакира излиза с артиста Том Круз. Оказа се обаче, че двамата са единствено другари, а точно звездата от " Мисията невъзможна " я е срещнал с Хамилтън.


Към днешна дата и двамата не бързат с изказвания за връзката си. От друга страна обаче Пике не бил по никакъв начин благополучен, че някогашната му жена има нов мъж в живота си. И даже го е срещнала с децата им... 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР