Певицата Риана ще има централна роля в шоуто между  полувремената

...
Певицата Риана ще има централна роля в шоуто между  полувремената
Коментари Харесай

След отказа през 2019 г.: Риана превзема Супербоул 2023

Певицата Риана ще има централна роля в шоуто сред  полувремената на финала на шампионата по американски футбол Супербоул през февруари идната година, оповестяват Асошиейтед прес и Франс прес.

Изпълнителката, която отхвърли да взе участие в спектакъла на Супербоул 2019 година в символ на взаимност с куотърбека и деятел за цивилен права Колин Каперник, ще бъде хедлайнер на Супербоул 2023 година, заяви Националната футболна лига (НФЛ) взаимно с продуцентите " Рок нейшън " и Джей-Зи.   

След отхвърли на Риана през 2019 година хедлайнер на шоуто стана група " Марун 5 ". 

Риана разгласява в Инстаграм изображение на протегната ръка, която държи топка на НФЛ. 

" Риана е гений на своето потомство, жена със непретенциозно начало, която надминава упованията на всяка крачка. Човек, роден на дребния остров Барбадос, който се трансформира в един от най-изявените актьори в историята. Човек, съумял да се построи самичък в бизнеса и развлеченията ", се показва в изказването, направено от Джей-Зи, чиято компания " Рок нейшън " е изпълнителен продуцент на шоуто. 

Супербоул ще се играе на стадион " Стейт Фарм " в Глендейл, Аризона, на 12 февруари. " След като години наред " Пепси " беше спонсор на шоуто, идното му издание ще бъде спонсорирано от " Епъл мюзик ". 

Риана е измежду най-продаваните изпълнителки с над 250 милиона копия на албуми. Певицата не е издавала албум от 2016 година, когато на музикалния пазар излезе тавата й " Anti ". За финален път Риана пя на сцена на премиите " Грами " през 2018 година

През идващите години Риана понякога се заричаше, че ще се завърне към музиката. 

Певицата роди първото си дете от рапъра Ейсап Роки тази година.

В тазгодишното издание на шоуто на Супербоул участваха Доктор Дре, Снуп Дог, Еминем, Кендрик Ламар и Мери Джей Блайдж. 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР