Певицата от Гласът на България“ Ягода Тренева преживя изключително емоционален

...
Певицата от Гласът на България“ Ягода Тренева преживя изключително емоционален
Коментари Харесай

Графа открадна Ягода в “Гласът на България”

Певицата от „ Гласът на България “ Ягода Тренева претърпя извънредно прочувствен миг по време на вокалните дуели в шоуто, защото за малко беше безусловно уверена, че е отпаднала вечно от конкуренцията.

Гласовитата изпълнителка се изправи в борба против най-хубавата другарка на Симона Загорова – Никол, която след кастингите на мрачно си завоюва прозвището „ българската Адел “. Двете пяха парче на Бионсе, с което взривиха сцената и подвигнаха всички в залата на крайници. След края на дуела обаче, Никол беше тази, която треньорите решиха, че е съумяла въпреки и с малко да надвие съперниката си. И заради тази причина треньорката им Камелия реши, че тя би трябвало да продължи напред в надпреварата.

Е, Ягода въпреки всичко имаше късмет да остане в шоуто, в случай че някой от останалите треньори реши, че желае да я открадне за своя тим. Докато тя стоеше на сцената обаче, нито Поли, нито Графа натиснаха бутона „ желая те “. Това решение шокира всички, в това число и певицата, която чу от тях доста позитивни мнения във връзка осъществяването си.

Изглежда всичко за Ягода беше напът да завърши и тя потегли да слиза от сцената. Пристъпвайки на последното ходило обаче, Графа и Поли натиснаха бутоните си, а желанието им да я привлекат пи себе си я върна още веднъж на сцената.

Късметлията, който съумя да завоюва Ягода беше Графа, за който това е следващото мощно оръжие в тима му.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР