Певицата Нина Николина организира два акустични концерта в София и ...

Певицата Нина Николина организира два акустични концерта в София и

Нина Николина с акустични концерти в София и Пловдив

Певицата Нина Николина провежда два акустични концерта в София и Пловдив на 12 и 13 ноември.

"Видеото на ремикса на "Сън " е на режисьора Александър Моллов, с който работихме и по предходната ария. Тази ария е на композитора Явор Русинов - с него направихме и предходната - "Тебе да вземем ", която е в един по-модерен жанр. Това са едни по-енергични песни ", показа Нина Николина в студиото на "България заран ".

Тя описа, че напълно решението за визията на клипа е на Александър Моллов. И изрази вяра, че ще има задоволително здрави хора, които да посетят концертите.

"Живите събития не могат да се плануват и възнамеряват, тъй като обстановката не е лесна. Вярвам, че хората имат рационално отношение към себе си. Като статистиката демонстрира, че би трябвало да сме имунизирани - дано да го създадем, с цел да олекотим работата на лечебните заведения ", прикани певицата.

Нина Николина посочи, че за всички, които желаят да участват на концертите, само че към момента нямат "зелен документ ", ще има лаборатория, която е проведена в билетния център.

Тя сподели още пред, че страхът, насаждан от действителната пандемия, би трябвало да бъде преборен от самите нас.

"Трябва да настояваме да излизаме, да получаваме и "духовната храна ". Докато нямаше опция да сме сигурни, когато нямаше ваксини, и аз много се опасявах и пазех, само че към този момент пребивавам по-спокойно ", призна Нина Николина.

Гледайте целия диалог във видеото.

Източник: dnes.bg