Певицата Мариана Попова и актьорът Веселин Плачков са в трескава

...
Певицата Мариана Попова и актьорът Веселин Плачков са в трескава
Коментари Харесай

Мариана Попова ражда момиче на Плачков през октомври

Певицата Мариана Попова и артистът Веселин Плачков са в трескава подготовка за появяването на общия им правоприемник – момиче.

Очаква се детето да се появи на бял свят при започване на октомври и въпреки че има още половин година, двамата към този момент приготвят бебешката стая и се оглеждат за количка в розово, писа „ Уикенд “.

38-годишната певица продължава с клубните си изяви, макар че към този момент е в четвъртия месец от бременността си. Още преди да узнаят за щастливото събитие, двамата си харесали уютна хасиенда в село Кладница, известно като пернишкия Бевърли Хилс.

Мариана и Веселин свили фамилно гнездо дружно с двете си дъщери от предходни техни връзки. От предходния си брак синеокият плевенчанин има 10-годишна дъщеричка Андреа, а от връзката на Попова с италианския сомелиер Ханес, е 8-годишната й дъщеря Мария-Магдалена. През март Мариана получи от Веско годежен пръстен, само че към момента умували дали са сключат брак през лятото или да изчакат раждането на момиченцето.

„ С Мариана избягахме от София, живеем покрай едно място, което от дълго време ме зарежда с сила. Купихме си къщурка и оставаме да живеем там”, призна Плачков. От 30 години Кладница притегля като магнит богаташите от София и Перник поради естествената хубост, чистия въздух и близостта до столицата. То, както и прилежащото планинско село Рударци, се трансфораха в обичано място на доста известни персони, които си построиха или пък си купиха баровски къщи.

„ Намерих си другата половина. Много клиширано звучи, само че той е индивидът, който мисли за света като мен, мога да му простя всичко и да го очаквам постоянно. Той беше самичък, беше му мъчно в работата, чудеше се накъде да хване, към кой град. Аз също бях много огорчена и самотна. Никога до момента в живота ми не съм усещала по този начин мъжко рамо. От първия миг, в който Веси ме прегърна, знаех, че това е моят мъж. Това си е вътрешно чувство. Човекът, който имаше огромни съмнения, беше той. Беше доста изплашен и изплашен от това, което усеща. Просто един ден пристигна и остана. Свършиха размислите и пристрастеностите. Бебето беше планувано. Новината доста го промени. Той е извънредно грижлив и толерантен към двете ни деца. Не ги дели на мои и твои. Обича ги еднакво”, хвали го Мариана.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР