Певицата Кристина Агилера ще издаде повторно дебютния си албум, който

...
Певицата Кристина Агилера ще издаде повторно дебютния си албум, който
Коментари Харесай

Кристина Агилера преиздава дебютния си албум

Певицата Кристина Агилера ще издаде наново дебютния си албум, който носи името й. Причината - 20-годишния празник от излизането му на музикалния пазар.

От страницата на звездата в Туитър излиза наяве, че в продажба ще бъде пуснат стеснен тираж от тавата в три разновидността.

На 23 август ще стане налична цифровата версия на истинския албум, в която ще бъдат включени и редки версии на песни, ремикси и даже и акапела.

"Christina Aguilera " ще бъде публикуван на дискове, касети и винилови плочи със документ за достоверност и подпис на певицата.

Най-верните почитатели на певицата ще могат да се снабдят с подаръчни издания, в които ще попадат освен музикалните носители, само че също по този начин фланелка и чанта с изображение на обложката на албума.

Припомняме, че дебютният диск на певицата се появи на 24 август 1999 година. Той осем пъти стана платинен, получи три номинации за награди "Грами ", като стана победител в категорията "най-добър нов реализатор ". Тавата се разпродаде по света в 14-милионен тираж.

Източник: Monitor
Снимка: РОЙТЕРС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР