Певицата Емилия просълзи социалните мрежи с изповед, посветена на доведения

...
Певицата Емилия просълзи социалните мрежи с изповед, посветена на доведения
Коментари Харесай

Емилия Проговори И Просълзи Социалните Мрежи С Изповед За Феди

Певицата Емилия просълзи обществените мрежи с изповед, отдадена на доведения й наследник Феди, който умря в неделния следобяд след тежката катастрофара в четвъртък на автомагистрала “Тракия ”.

Ето какво написа Емилия във фейсбук:

„Отиде си едно прелестно,възпитано,добро и с голямо сърце дете,което беше оценено и обичано от родителите си,от цялото си семейство,от приятелите си,от учителите си,от любовта на живота си – Деспина.
Отиде си едно прелестно дете,което беше признато в най-престижния университет Boston university и имаше фантазии за бъдещето си,но Господ реши друго…Няма отговор на въпроса: ЗАЩО?????????? Може би в никакъв случай няма да намерим отговора на този въпрос.
Не са правилни нещата,които се изписаха по медиите и нещата,които се споделиха по малките екрани!!! Пътувахме обикновено и умерено със скорост не повече от 110 км в час и ненадейно попаднахме на аквапланинг,който провокира тази тежка катастрофа….В Библията написа: ”Не пречете на децата да дойдат при мен,защото е тяхно Царството небесно!!! ” Казват,че в случай че Господ те обича,те прибира млад при него от този грешен свят!!! Времето не лекува,но демонстрира пътя,по който би трябвало да продължим…Трудно е да си СИЛЕН в подобен миг,трудно е да продължиш в подобен миг,но би трябвало да го направиш поради всички останали,които обичаш и които те обичат – дължиш им го…и ние ще продължим…Федка,почивай в мир – ние ще продължим живота си,но не без теб…
Ти постоянно ще си с нас на всички места!!!“
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР