Певицата Елвира Георгиева отрано тази сутрин е затрупана с приятни

...
Певицата Елвира Георгиева отрано тази сутрин е затрупана с приятни
Коментари Харесай

Елвира на 61! Това е абсурд, изглежда страхотно

Певицата Елвира Георгиева овреме тази заран е затрупана с приятни задължения, всички свързани с рождения й ден. Да е здрава и честита! Изпълнителката на " Коминочистачът " – ария, която се пее от генерации, е лимитирала изявите си, само че скоро й следва присъединяване в турнето " Обич и Песен ".

Изпълнителката се е отдала на духовно рационализиране, медитация и самоанализ, само че и пеенето съпътства живота й. Съпругата на известния еластичен хирург доктор Николай Георгиев се грижи за огромна къща, дружно с огромен личен състав, който оказва помощ за изрядността на парцела. Те ще са и първите хора, които ще почерпи на персоналния си празник.

Как, къде и с кого ще продължи да чества и за какво мечтаният й рожден ден към момента не се е състоял - четете в изявлението на Ladyzone. 

Елвира, разчувствана ли си на рождения си ден?

Не, не мога да кажа, че се усещам разчувствана, тъй като съвсем всеки ден си върша някакви равносметки за самата себе си, а освен, когато имам годишнина или празник. Малко ми е мъчително, че годините се увеличават (усмихва се). Но няма по какъв начин - примиряваш се и продължаваш напред! 

Всеки ден си давам сметка по какъв начин е минал денят, дали съм била добра със себе си, какво съм направила, къде съм сбъркала. По-глобалната равносметка е, че животът безусловно е един мирис, минава ужасно бързо и човек, колкото повече остарява и помъдрява, толкоз повече осъзнава, че не си коства да се тормози за нелепости.

Давам си сметка, че това се отразява на здравето. Затова се старая да демонстрирам колкото се може по-малко тревога за дребни неща. Просто би трябвало да ги одобрявам – да идват и да минават през мен, без да им се съпротивлявам.

Как ще празнуваш?

Денят ще е много натоварен за мен. Ще направя кетеринг за хората, с които съм всеки ден и сме като едно семейство. А вечерта ще съм на ресторант, като съм поканила малко родственици и малко другари.

Какво е отношението ти към подаръците?

Някога доста се радвах! И като малко дете търсех къде може да ги е скрил мъжът ми (смее се)! Но в този момент не е по този начин, доста съм друга в отношението си към подаръците. И с годините е тъкмо по този начин – човек вижда, че това не е толкоз значимо. На 60 и... си осъзнал, че другарството, положителното отношение, да чувстваш, че си обичана са точно значимите неща. Така че дребното нещо в общуването с хората, а не подаръците, ме радва!

Искам да няма напрежение сред хората, които обслужват къщата, и нас с Николай, всички да се разбираме, да сме виновни... Това са най-ценните ми дарове! А човек, когато има средства, та даже и да няма, постоянно може да измисли някакво подаръче, което да зарадва душата, в действителност не знам дали тъкмо душата, тъй като тя се радва от положителното, от това хората да се разбираме, да сме човечни.

Иначе - да, значим е подаръкът, само че с времето не е по този начин. Дори сама аз започнах да си правя подарък - когато усетя, че нуждая се, и си закупувам нещо, и му се веселя.

Предстоят ли ти изяви на сцената?

Аз доста съм понижила изявите си в креативен проект. Но на 10 юли ще вземам участие в Пловдив на огромен концерт – турнето " Обич и Песен ". Ще съм част от гостуващите реализатори и ще пея дружно с моите сътрудници Йорданка Христова, Силвия Кацарова, братя Аргирови, Мая Нешкова, Нелина и Мими Иванова. Надявам се да е хубаво, да зарадваме пловдивчани, като напомним за нашите песни. Импресариото Евгени Боянов, който е уредник на тези концерти, ме предложения. Доста време умувах, само че в последна сметка взех решение да се включа.

Къде ще отидете на отмора със брачна половинка ти през лятото?

През август ще отидем за една седмица в Гърция, където вървим бикновено - в един хотел, който е по-бутиков, а и ни познават, и ни разрешават да бъдем с нашето малко кученце. Защото по принцип в съседката ни има проблем с допускането на домашни любимци в хотелите. Обикновено по-късно вървим и няколко дни на планина. Вероятно ще отидем някъде в Родопите тази година.

Имаш ли морска история, към която се връщаш – не знам къде сте се намерили с доктор Николай Георгиев?  

 

Нямам любовна история на морето... Моите връзки са някак доста дълги, а и не съм имала кой знае какъв брой връзки, та някоя да се е случила навръх морето. По-скоро съм имала приятни прекарвания, тъй като, когато си на морето, се отпускаш. Но най-хубавото море, което съм изживяла с Ники, беше на Малдивите. Човек нормално има няколко мощни страсти, през които е минал, и за мен това е една от тях.

Не мога да обясня за какво, не знам дали в миналото съм се прераждала там? Но още като стъпихме на Малдивите, след дългия и уморителен полет, самата температура на въздуха, топлината на водата, тюркоазеният й цвят и този бял като брашно пясък, незабавно ми се отразиха необикновено добре. И откакто се настанихме в една от къщичките на един от островите, излязохме на открито – нямаше никой, бяхме сами!

Помня, че като влязох във водата, ми беше толкоз хубаво! Там безусловно няма разлика сред температурата на водата и тази на въздуха – към 27-28 градуса е и няма никаква бариера за чувството ти. Толкова щастлива бях и виках – " Господи, Господи... ", и започнах да се въртя във водата (смее  се). После мъжът ми сподели, че в никакъв случай не ме е виждал толкоз щастлива! 

Кой рожден ден постоянно ще помниш?

Ще съм откровена... Особен човек съм, много съм интровертна, не обичам огромни купони – това е в душата ми, няма какво да се неистина! От дребна, съвсем 17-18-годишна, започнах да пея, първо в нощни заведения и питейни заведения, тъй че доста постоянно съм била в огромна и шумна среда. 

Но желанието ми по-късно постоянно е било да си чествам добродушно рождените дни, да съм си единствено с най-близките хора. Дори дотам, че желая да бъда някъде на прелестно място единствено с мъжа си и просто да се гледаме и да си мълчим, и да споделяме пространството сред нас, въпреки това да не съм  осъществила досега. 

То към този момент след повече от 20 години брак с Ники всичко сме си споделили, само че желая ей по този начин просто да си присъстваме единствено двамата, да се почерпим. А и той, заради натоварената си работа, има потребност от това, а на мен доста ми харесва да бъде по този начин на някой мой рожден ден. Със сигурност ще се случи (усмихва се).
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР