Певицата Бионсе разпространи поразителна снимка, на която е почти гола,

...
Певицата Бионсе разпространи поразителна снимка, на която е почти гола,
Коментари Харесай

Бионсе изуми почитателите си с фотосесия преди премиерата на новия албум

Певицата Бионсе популяризира поразителна фотография, на която е съвсем гола, яхнала сребрист кон, преди премиерата на новия си албум " Renaissance " , заяви ДПА.

На фотографията, за която се твърди, че е корицата на дълго чакания ѝ седми солов албум , суперзвездата на поп музиката носи единствено сребърни бижута, увити към тялото ѝ и е възседнала луминесцентна сребриста фигура на кон.

Миналата седмица 40-годишната певица пусна сингъла " Break My Soul " от албума, който се чака да излезе на пазара този месец.

Бионсе разгласява фотографията в обществените мрежи в четвъртък и написа: " Създаването на този албум ми даде пространство за фантазии и ми разреши да избягам по времето, което бе плашещо за целия свят. Позволи ми да се усещам свободна и настроена за завършения, когато се случваха малко неща. Намерението ми бе да основа безвредно място. Място, свободно от перфекционизъм и прекомерно обсъждане. Място да крещиш, да се освободиш, по почувстваш свободата ".
 

— TIDAL (@TIDAL)
Албумът " Renaissance " ще излезе след   " Lemonade " от 2016 година, който бе съпроводен от 65-минутен филм и покори класациите в доста страни. В сполучливата си музикална кариера Бионсе има три албума отпред на класациите и пет сингъла на върха на чарта във Англия.

Певицата, която е омъжена за рапъра и предприемач Джей Зи от 2008 година, се записа в историята, когато предходната година стана дамата с най-вече награди на церемонията за премиите " Грами ".

Тогава тя завоюва четири от деветте номинации и към този момент има 28 от влиятелните награди , с една повече от Алисън Краус, изпълнителка на кънтри и блуграс. 
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР