Певицата Били Айлиш определи от сцената на фестивала Гластънбъри решението

...
Певицата Били Айлиш определи от сцената на фестивала Гластънбъри решението
Коментари Харесай

Били Айлиш в Гластънбъри: Днес е един наистина мрачен ден за жените в САЩ, Зеленски с обръщение към публиката на феста -

Певицата Били Айлиш дефинира от сцената на фестивала Гластънбъри решението на Върховния съд в Съединени американски щати за абортите като " тъмен ден за дамите в Съединени американски щати ", оповестиха ДПА и Ройтерс.

От основната сцена Пирамида 20-годишната изпълнителка приказва против решението на Върховния съд на Съединени американски щати да позволи на обособените щати да не разрешават абортите, преди да изпее " Your Power ". Злоупотребата с власт е тематика на песента.


Редом със своя брат и съавтор Финиъс О`Конъл, Били Айлиш сподели: " Песента, която ще представим, е една от обичаните ни и е за властта и за това по какъв начин постоянно би трябвало да помним по какъв начин да не злоупотребяваме с нея ".

" Днес е един в действителност тъмен ден за дамите в Съединени американски щати. Ще кажа единствено това, тъй като не мога да понеса мисълта за него повече в този миг ".

Участието на Били Айлиш в Гластънбъри е изключително знаково за нея, тъй като тя е най-младият хедлайнер в историята на фестивала.
Тя зарадва публиката с поредност от шлагери от двата ѝ албума, измежду които " Bury A Friend, " " When The Party`s Over, " " NDA " и " My Strange Addiction ".
Към края на присъединяване си певицата се обърна към публиката с признанието, че не е заслужила да е хедлайнер. " Благодаря, че ми позволихте да го направя. За мен е огромна чест да бъда тук ".

Айлиш закри първия ден от фестивала в югозападната част на Англия, който отбелязва своята 50-годишнина две години след плануваното поради пандемията, отменила изданията през 2020 г.и 2021 година

Сред другите прояви на фестивала в петък бяха концерти на " Ует Лег ", Арло Паркс и " Праймал скрийм ".

Нищо не може да те приготви за прекарването на фестивала, сподели за Ройтерс 43-годишната зрителка Рейчъл Остин от Линкълн, Източна Англия. " Изумително е, фотосите въобще не могат да пресъздадат " атмосферата, сподели тя.

По-рано в петък украинският президент Володимир Зеленски се обърна към публиката на фестивала посредством видеовръзка. Той назова Гластънбъри " най-голямата централизация на независимост " и прикани света " да популяризира истината " за съветското настъпление в Украйна.

В петък сър Пол Маккартни изненада публиката, като се появи на сцената във Фроум, Съмърсет. Днес той излиза на сцената в Гластънбъри, с цел да се запише в историята като най-възрастният соло хедлайнер на популярния музикален фестивал тъкмо седмица, откакто отпразнува 80-ия си рожден ден.



Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР