Певицата Белослава, която е сред най-известните почитателки на кемперите, продава

...
Певицата Белослава, която е сред най-известните почитателки на кемперите, продава
Коментари Харесай

Раздяла пред Белослава - slava.bg

Певицата Белослава, която е измежду най-известните почитателки на кемперите, продава своя дом на колела. Съпругът й – художникът Евгени Йонов, пусна публикация във Facebook за продажбата на мерцедеса, написа "Телеграф ".

„ Дойде време да се разделим… За повече инфо на персонално “ - написа мъжът на звездата и разгласява дузина фотоси, с цел да се види отвред транспортното средство.

Той преднамерено не афишира съответна цена, с цел да може да се пазари. На въпроса каква е повода да го разгласи за продажба, Йонов отвръща: „ Не мога да карам два. “

Кемперът участва в доста от персоналните фотоси на Белослава. „ Свободата да имаш къщурка на колела е безгранична, може да спреш на всеки борд на скалата, на всеки плаж и дюна. Да изпращаш и посрещаш слънцето с най-хубавата панорама. Евгени и Дара обичат да спортуват, тъй че лятото търсим ветровете, а зимата снеговете.

Няма нищо по-приятно от това да сме дружно. Независимо че сме семейство, ние като обособени човеци доста си харесваме и доста се забавляваме “, споделя за любовта си към кемперите изпълнителката на „ Между две луни “.

Точно този тип транспортно средство е обвързвано и със запознанството на Белослава и Евгени. „ Бях в шести клас, когато с майка ми и татко ми отидохме на къмпинг „ Веселие”, където бяха и родителите на Евгени, с цел да ги забележим.

Тогава той излезе от една каравана, протегна се и влезе да кара сърф. Аз останах с отворена уста. Оттогава повече не го видях. После през годините се засичахме, само че той изобщо не ми обръщаше внимание. Никога не съм предполагала, че един ден ще се омъжа за него “, спомня си певицата.
Кемперът постоянно става причина за кавги сред нея и мъжа й по време на пътуванията. Причината е, че тя харчи газта, с цел да готви, а той няма от кое място да зареди бутилката. „ Ами нали влизаш в една дребна къщурка кемпер и би трябвало да ухае на вкусно “, пита звездата....
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР