Певицата Аврил Лавин получи своя звезда на холивудската Алея на

...
Певицата Аврил Лавин получи своя звезда на холивудската Алея на
Коментари Харесай

He was a skater boy... Аврил Лавин получи звезда на Алеята на славата в Холивуд

Певицата Аврил Лавин получи своя звезда на холивудската Алея на славата в сряда, празнувайки двадесетата годишнина от дебютния си албум, съобщи Юнайтед прес интеренешънъл.

Албумът “Let Go ” излезе на 4 юни 2002 година Аврил Лавин има общо осем номинации „ Грами “ от дебюта си до момента. В речта си в Лос Анджелис певицата благодари на фамилията и приятелите си за поддръжката, както и на музикалния продуцент Л. А. Рийд „ тъй като той ме откри на 15 години, хлапе от дребен град в Онтарио, Канада, и повярва в мен “.

Певицата напомни идването си в Холивуд – едвам на 16 години, „ тъкмо след отпадането от гимназията “ и две години преди излизането на първия ѝ шлагер сингъл „ Sk8er Boi ”. “Гледах тези именити имена на Алеята на славата и в никакъв случай не съм си представяла, че един ден и моето ще бъде измежду тях. Това е необикновено. Чувствам се толкоз признателна. Днес може би е най-страхотният ден в живота ми “.

По-късно Лавин облече същия суитшърт, който носи по време при първото си посещаване на Алеята на славата. „ Става ми! “, възкликна певицата.
               

Дебютният ѝ албум “Let Go ” продаде повече от 16 милиона копия по целия свят, стана седем пъти платинен в Съединени американски щати и направи Лавин най-младата соло изпълнителка, достигнала до номер 1 във Англия. Сингълът „ Sk8er Boi ” получи номинация „ Грами “ за Най-добро женско рок вокално осъществяване и премия на MTV през 2003 година Песента „ Complicated ” беше номинирана за „ Песен на годината “ и за „ Най-добро женско поп вокално осъществяване “. 

Музикантът Машин Гън Кели посвети тирада на Лавин на церемонията в сряда и показа, че сингълът “Sk8er Boi ” го е въодушевил. „ Аврил Лавин, ти си амалгама на нашето потомство – на детството ни, на зрелите ни години, на нашите страхове, обич, раздели, на всичко към нас и вътре в нас. Ти си с мен по-дълго, в сравнение с можеш да си представиш. Ти беше с мен всякога, когато сърцето ми беше разрушено. Музиката ти звучеше от слушалките ми. Ти беше ентусиазъм за хлапетата като мен – със скейтбордове и провиснали джинси, които нямаха нищо общо с версиите на MTV за това какво желаят девойките “. 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР