Певицата Ариана Гранде ще бъде новият треньор в музикалното състезание

...
Певицата Ариана Гранде ще бъде новият треньор в музикалното състезание
Коментари Харесай

Ариана Гранде става треньор

Певицата Ариана Гранде ще бъде новият треньор в музикалното съревнование " Гласът ", предавано от телевизия NBC в Съединени американски щати, заяви " Билборд ".

Тя ще размени Ник Джонас като един от четиримата треньори в 21-ото издание на шоуто, което ще се излъчва наесен.

" Изненада! Развълнувана съм, за мен е чест да се причисля към Кели Кларксън, Джон Леджънд и Блейк Шелтън в идващия сезон на " Гласът " Ник Джонъс, ще ни липсваш, написа певицата в профилите си в обществените мрежи.

Поп певицата показа и изказване от малкия екран, в което се оповестява, че за нея е чест да се причисли към шоуто, на което е огромен почитател. Новината се одобри извънредно радостно от милионите почитатели на певицата, част от които са подготвени да се явят на кастинг, единствено и единствено да се срещнат с любимката си.

Ник Джонас се включи като треньор в надпреварата в 18-ия му сезон, пропусна 19-и и се върна още веднъж в 20-ото издание. Кънтри звездата Блейк Шелтън е с най-дълъг стаж като треньор в " Гласът ", той е непроменяемо в екипа от април 2011 година Кларксън е треньор от 14-и сезон, а Леджънд - от 16-ото издание на шоуто, добавя Българска телеграфна агенция.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР