Певицата Алла Пугачова и нейният съпруг хуморист Максим Галкин бяха

...
Певицата Алла Пугачова и нейният съпруг хуморист Максим Галкин бяха
Коментари Харесай

Пугачова и Галкин могат да бъдат изгонени от Израел

Певицата Алла Пугачова и нейният брачен партньор хуморист Максим Галкин бяха обвинени в нелегално приемане на израелско поданство, такива обвинявания насочи журналистът Равив Дракър от локалния Канал 13, оповестява RT.

В отчета си той твърди, че службата за връзка на Nativ Israeli, която се занимава с въпросите на репатрирането, е направила нарушавания в хода на документите за две известни персони, а в някои случаи всичко е направено „ по другарство “ и в неработни дни.

Както отбелязва Дракър, Галкин, който е евреин по майка, съгласно известия в медиите е сключил църковен брак с Пугачова и е минал през ритуал на кръщение преди този момент, т.е. той не попада под закона за връщане. Алла Пугачева, както обясни журналистът, няма еврейски корени.

В същото време няма публични доказателства, че Галкин, приет в Руската федерация за задграничен сътрудник, в действителност е станал израелски жител. Фактът, че Пугачова сякаш е станала притежател на израелски паспорт, беше обявен преди този момент единствено от украински изявления.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР