Певецът Мирослав Костадинов, по-известен като Миро Каризмата е изкарал тежка

...
Певецът Мирослав Костадинов, по-известен като Миро Каризмата е изкарал тежка
Коментари Харесай

Миро Каризмата изкарал ужасяваща казарма! Мислел да сложи край на живота си заради...

Певецът Мирослав Костадинов, по-известен като Миро Каризмата е изкарал тежка казарма през 90-те, когато е служил в поделението в Грудово. Издевателствата над него били толкоз огромни, че оставили дълготраен отпечатък върху живота му, а Миро даже мислел за самоубийство.

Изпълнителят отнасял постоянно насмешки поради певческия си гений и по-женствено лъчение, написа " Уикенд ".

Когато бил на 20 синеокият добричлия бил изключително слаб, изтънчен и хубав като момиченце,което било задоволителен мотив за останалите да го взимат на майтап. Заради това Миро бил постоянно унизен и от по-висшестоящите в казармата, които го карали да поставя доста повече и по-уморителни физически извършения, единствено и единствено да потвърди, че е мъж. Но най-лошото пристигнало, когато Миро спечелил „ Златният Орфей “. Това се случило, до момента в който към момента изпълнявал военната си работа.

Успехът на изпълнителя навлякъл гнева на „ другарите “ му, които завидели на Миро за славата и признанието. Започнали да го назовават „ хомосексуалист “, „ педал противен “ и всевъзможни други грозни прилагателни, и то единствено тъй като бил подсилен, и то обществено от Емил Димитров.

Войниците му давали банани и го карали да симулира орална обич на плода с тип на фалос.Миро се дърпал, само че защото следвали ритници и юмруци в последна сметка се подчинявала на желанието на хулиганите.

Тормозът не се ограничавал единствено до словесни нападки. Бъдещата топ звезда си отнесъл и доста физически гаври. Веднъж даже за малко не бил и изнасилен от група бойци, които решили, че на „ него това ще му хареса “. „ Една вечер беше в действителност ужасно. Сигурно 20 души го бяха притиснали в един ъгъл и оповестиха, че ще го изнасилят. Намесихме се двама, трима души и го спасихме от нещо в действителност доста неприятно “, свидетелства през днешния ден един от наборите на Миро на име Велислав.

Същият споделя, че обичаният номер на бойците бил да разсънват Миро с ледена кофа с вода излята на главата му. „ Обичахме да го будим рано заран с кофа студена вода по главата.Карахме о да излиза гол на плаца и да прави обиколки в най-големия мраз “, описа бившят „ сътрудник “ на Миро. Тези месеци подигравка се отразили пагубно на характера му съгласно негови познати. За да не разрешава повече други хора да го мачкат, той самият почнал да се отнася по същия метод към близките.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР