Певецът, който спечели седмия сезон на предаването, се чуди защо

...
Певецът, който спечели седмия сезон на предаването, се чуди защо
Коментари Харесай

Стефан Илчев обиден на „Капките“: Този сезон е слаб!

Певецът, който завоюва седмия сезон на предаването, се чуди за какво Маги Халваджиян още веднъж не го е поканил. На въпроса: " Защо те няма в Капките? ", Стефан дава отговор сбито: " Солидарен съм с Димитър Рачков ".

Феновете на имитатора на Лили Иванова го заливат със известия, в които изясняват, че не схващат отсъствието му от сцената на музикалното тв шоу. Илчев признава, че не е гледал първия лайф на предаването, само че е безапелационен, че сезонът, в който той сграбчи първото място, е бил в пъти по-добър от сегашния. Бургазлията даже не е имал шанса да се колебае дали да взе участие в новия сезон, написа „ България Днес “. 

" Масово мнение е, че липсвам на сцената на " Капките ". Радвам се, че го споделяте с мен, сигурно доста хора се чудят за какво ме няма. Очакванията на хората са останали незадоволени ", споделя Стефан пред почитателите си в обществените мрежи.

Илчев разкрива, че през живота си е имал не една и две компликации. 38-годишният реализатор споделя, че даже е бил заплашван, само че не разкрива от кого и за какво. " Слаби хора има на всички места и единствено по този начин могат да се помислят за по-големи от комплексите си ", споделя Стефан.

Певецът, който до последно е очаквал да бъде включен в кастинга на предаването, признава, че сега работи над няколко песни, само че се тормози какво ще се случи с родната музикална сцена след пандемията. " Вълнувам се от това по кое време и какво ще се случи с музиката в България. Дали ще бъде същото? Дали ще има позитивна смяна след дългото стопиране? Опитвам се да съм позитивно надъхан и се вълнувам от момента, в който ще чуете нови песни от мен ", споделя Илчев.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР