Певецът, който ни представи на „Евровизия“, се оплака, че отново

...
Певецът, който ни представи на „Евровизия“, се оплака, че отново
Коментари Харесай

Певецът Кристиян Костов: Мислех си, че ще умра! 


Певецът, който ни показа на „Евровизия“, се оплака, че още веднъж се е заразил с ковид. В началото на май 2021 година, откакто се прибра от България в Русия, той се болести с Коронавирус. Няколко месеца по-късно Крис още веднъж е впримчен в примката на супер заразния вирус. Костов разкри, че този път боледуването протича доста по-различно от предходния път.

„Снощи мислех, че ще умра!“, споделя във видео в обществените мрежи изпълнителят.

Кристиан споделя, че през нощта усеща мощно зашеметяване.

„Всичко ме болеше, главата ми щеше да се пръсне. Лежах на леглото и молих сестра ми да ми помогне, да ми донесе вода, хапчета. Към 3 часа през нощта към този момент прегръщах тоалетната“, споделя Крис пред своите почитатели.

След лабораторно проучване той е наясно, че се е заразил с Омикрон. Недоумява обаче за какво му е толкоз зле и е безапелационен, че няма нищо общо с предходния вариант, който лепна през май.

„Това е увещание към вас да се пазите. Не ходете на празненства. Ако не би трябвало да ходите на учебно заведение или на работа, ви приканвам да не излизате и да не ходите на обществени места. Пандемията още веднъж полудя, пазете се!“, написа varna24.bg
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР