Певецът JJ, който представи България на Евровизия 2018 с група

...
Певецът JJ, който представи България на Евровизия 2018 с група
Коментари Харесай

Български звезди в Sofia Eurovision Party

Певецът JJ, който показа България на Евровизия 2018 с група EQUINOX, и Deep Zone Project, които взе участие за страната ни на състезанието през 2008 година, ще бъдат част от концерта по време на първото издание на Sofia Eurovision Party 2022. Заедно с тях на сцената ще излязат Виктория, която беше българският представител на Евровизия 2020 и 2021, и известният испански реализатор XEINN, финалист в испанското издание на Евровизия.

Концертът със звезди от Евровизия е дребна част от програмата на Sofia Eurovision Party. Събитието ще се организира сред 10 и 14 май в The Steps и ще даде опция на българските почитатели да проследят онлайн двата полуфинала на 10 и 12 май и огромния край на Евровизия 2022 на 14 май. След всяко от излъчванията ще има клубни празненство вечери с музика от състезанието, а на 11 май уредниците са подготвили караоке с песни от Евровизия, което е особено събитие за всички закупили пропуски за всички вечери. Билети за Sofia Eurovision Party могат да бъдат закупени на SofiaEurovision.com.

Българският реализатор, музикален продуцент и вокален възпитател JJ взе участие на Евровизия през 2018, дружно с групата EQUINOX. Те се класираха на 14 място във финала, което е петото най-хубаво класиране на страната ни от всички 13 участия на България на състезанието от 2005 година насам. JJ беше един от финалистите в осмия сезон на „ Като две капки вода “. Той взе присъединяване и в третия сезон на  „ Маскираният артист “, който беше извоюван от Виктория.

Deep Zone Project са една от най-популярните групи в България, потвърдили се през годините на българската сцена. Специално за Sofia Eurovision Party те ще изпълнят шлагера си от състезанието през 2008 в Белград “DJ, Take Me Away ” с певицата, която взе участие на Евровизия – Йоана Драгнева. DJ Dian Solo, който е създател на Deep Zone Project и един от най-обичаните български актьори, ще бъде и диджей на финалното афтър празненство на Sofia Eurovision Party след огромния край на състезанието на 14 май. На полуфиналите на 10 и 12 май за настроението на почитателите ще се грижи изгряващата звезда на българската диджей сцена – DJ Pancho. Той е подбрал най-големите шлагери от Евровизия.

Повече информация за програмата на Sofia Eurovision Party 2022 може да бъде открита на формалния уебсайт на събитието SofiaEurovision.com и в профилите в обществените мрежи на събитието – Фейсбук & Instagram.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР