Певецът и актьор Джъстин Тимбърлейк лично потвърди, че със съпругата

...
Певецът и актьор Джъстин Тимбърлейк лично потвърди, че със съпругата
Коментари Харесай

Джъстин Тимбърлейк потвърди, че е станал татко за втори път

Певецът и артист Джъстин Тимбърлейк персонално удостовери, че със брачната половинка му, актрисата Джесика Бийл, още веднъж са станали родители, написа в. " Дейли остарял ".
39-годишният Тимбърлейк показа новината, че с 38-годишната Бийл имат второ момченце в диалог с водещата на ток шоу Елън Дедженеръс. Елън призна, че е знаела за щастливото събитие, само че го е пазела в загадка. 
 Джъстин Тимбърлейк с първи сингъл от нов албум (ВИДЕО) Джъстин Тимбърлейк с първи сингъл от нов албум (ВИДЕО)
Джъстин Тимбърлейк показа публично новия си сингъл " Filthy " дружно с видеоклипа към него. Футуристичното видео към сингъла е дело н...

Бебето на звездната двойка се е появило на бял свят през юли предходната година. Щастливите родителите са избрали за второто си отроче името Финиъс.
Джъстин Тимбърлейк разкри още, че по-големият им наследник, 5-годишният Сайлъс, е благополучен и доста разчувствуван, че е станал батко.
" Малкият се споделя Финиъс. Страхотен е и е доста сладостен. И никой не спи около него. Въпреки това всички сме във екстаз и сме извънредно признателни и щастливи ", сподели Джъстин Тимбърлейк по време на директното включване в предаването.
 Джесика Бийл разкри по какъв начин поддържа душeвността си Джесика Бийл разкри по какъв начин поддържа душeвността си
Актрисата Джесика Бийл призна, че постоянните тренировки са избавление за душeвността ѝ в забързаното всекидневие. На 36-годишната звезда чест...
Слуховете, че звездната двойка се е сдобила с второ дете плъзнаха още предходната година, само че фамилията удостовери радостната вест едвам в този момент.
както и че майката на актрисата, Кимбърли Бийл, е прекарала известно време с щерка си и новото си внуче.
Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл за последно разгласиха своя обща фотография през март предходната година. Смята се, че от този момент те са се изолирали в дома си в щата Монтана.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР