Певецът Хари Стайлс постави нов рекорд на Гинес за най-слушана

...
Певецът Хари Стайлс постави нов рекорд на Гинес за най-слушана
Коментари Харесай

Хари Стайлс постави нов световен рекорд на Гинес с As It Was

Певецът Хари Стайлс сложи нов връх на Гинес за най-слушана ария в музикалната платформа Spotify за последните 24 часа в категория мъже с хитовия си сингъл „ As It Was “ .

За това от Гинес. Песента натрупа над 16 милиона слушания през първите 24 часа от качването си в платформата Spotify.

Издадена на 1 април , "As It Was " се класира преди всичко по слушния в Spotify в 34 страни, в това число Съединени американски щати.

Harry Styles has broken a Guinness World Record with his hit single "As It Was. "
— CNN International (@cnni)
Друга английска певица и създател на песни държи същия връх за реализатори в категория дами. Това е певицата Адел, чиято ария „ Easy on Me “ събра повече от 19 милиона слушания в Spotify за един ден, съгласно Гинес.

Последният шлагер на Хари Стайлс сложи два върха в Spotify, съгласно платформата. „ As It Was “ стана най-стриймваната ария на Spotify за един ден за 2022 година до момента и най-стриймваната ария в Съединени американски щати за един ден в историята на Spotify “, заяви компанията в Twitter.

„ As It Was “ е водещият сингъл от идния албум на Стайлс - „ Harry's House “, който ще излезе на 20 май. Това е третият независим албум на поп звездата, откогато се раздели с групата One Direction.

От петък очарователното, въодушевено от 70-те години музикално видео към песента събра над 62 милиона гледания. Видеото, режисирано от Тану Муино, включва Стайлс, облечен в ослепително алено облекло, танцуващ до жена, облечена в синьо. Блестящите облекла са проектирани от испанския фешън дизайнер Артуро Обегеро. Видеото е „ направено с обич от креативен екип от Украйна “, съгласно акаунта на Стайлс в YouTube.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР