Певецът Джъстин Бийбър отмени няколко свои концерти, тъй като се ...

Певецът Джъстин Бийбър отмени няколко свои концерти, тъй като се

Джъстин Бийбър с частична парализа на лицето, отмени концерти

Певецът Джъстин Бийбър анулира няколко свои концерти, така като се бори със заболяване, което предизвиква парализа на лицето. Това разгласи самият той във видео в обществената мрежа Instagram, на което демонстрира, че половината му лице е парализирано.

Според личните му описания и мненията на лекари, музикантът страда от синдромът на Рамзи Хънт от втори вид.

Той се появява, откакто вирусът на херпес зостер засегне лицевия нерв покрай ухото. В резултат на това половината лице остава неподвижно.

" Както виждате това око не мига. Не мога и да се усмихна с тази страна на лицето си. Тази ноздра също не помръдва. Така че имам цялостна парализа в тази половина от лицето си ", сподели Бийбър.

Изпълнителят на " One Time " помоли почитателите си да проявят самообладание. Той анулира концерти от международното си турне във Вашингтон и Торонто. За неделя и понеделник бяха планувани участия в Ню Йорк.

" За тези, които са разочаровани от анулираните концерти - аз просто физически, явно, не мога да ги направя. Това е доста съществено, както можете да видите ", съобщи Бийбър и добави, че прави специфични извършения в опит да възвърне придвижването на дясната страна на лицето си.

" Вярвам на Бог, имам вяра, че всичко това се случва с причина, не знам каква е тъкмо сега, само че в това време ще си почивам и... обичам ви ", приключва обръщението си Бийбър.

Последният му албум " Justice " излезе през март 2021 година и стана с платинен статус в Съединени американски щати, достигайки и до второто място в класациите за албуми във Англия.

Текущото му турне стартира през февруари и частта му в Северна Америка по проект трябваше да завърши през юли и по-късно да продължи към Европа. Засега обаче всички проекти се трансформират, до момента в който артистът се възвърне изцяло.

Това е следващ здравословен проблем в фамилията му за последните месеци.

През март брачната половинка му Хейли Бийбър беше приета в болница поради дребен кръвен съсирек в мозъка. По-късно моделът изясни, че е претърпяла мини-инсулт поради дребен отвор в сърцето. От него съсирекът е достигнал до мозъка й.

Тя претърпя интервенция за затваряне на отвора, който съгласно нея е бил сред 12 и 13 милиметра.

Източник: webcafe.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg