Певецът Джъстин Бийбър изглеждаше много щастлив в ролята на шафер

...
Певецът Джъстин Бийбър изглеждаше много щастлив в ролята на шафер
Коментари Харесай

Джъстин Бийбър беше шафер на сватбата на баща си

Певецът Джъстин Бийбър изглеждаше доста благополучен в ролята на шафер на сватбата на татко си Джеръми с Челси Ребело на плажа в Монтего бей, Ямайка, заяви Контактмюзик.

Family

Публикация, споделена от Jeremy Bieber (@jeremybieber) на Фев 20, 2018 в 3:42 PST

Изпълнителят на шлагера " Sorry " се появи на няколко публични фотоси от сватбата, споделени в обществените мрежи. На една от тях той е с вдигнати във въздуха ръце, а на друга се усмихва необятно, до момента в който Джеръми и избраницата му си разменят брачните клетви.

Доведената майка на Джъстин показа снимка от специфичния ден, на която се виждаше и звездата. " Вчера беше най-удивителният ден. Омъжих се за най-хубавия си другар! Обичам те ", написа Челси.

Въпреки че няма фотография с изпълнителя и приятелката му Селена Гомес, евентуално и тя е участвала. Една от поканените показа фотография на певицата с племенничките близначки на булката и други две от гостите преди сватбената гала.

Според сп. " Пийпъл ", 23-годишният реализатор летял до Тексас в неделя, с цел да вземе Селена, а оттова се отправили към Карибите.

Джеръми разгласява в Инстаграм фотография с Челси, на която двамата театралничат на стълбите на аероплан. След това той показа и друга снимка на фамилията си в буса към самолета за Ямайка.

Пътуването на Джъстин и Селена е второ за месеца, откакто двамата се отдадоха на отмора в първокласния хотел " Мотаж " в Лагуна бийч, Калифорния, преди Свети Валентин.

Times.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР