PEUGEOT разкри първите подробности за новата версия на изцяло електрическото

...
PEUGEOT разкри първите подробности за новата версия на изцяло електрическото
Коментари Харесай

Електрическото PEUGEOT e-208 с автономност от до 400 километра

PEUGEOT разкри първите детайлности за новата версия на напълно електрическото си e-208, която френската компания ще стартира на пазара през идната година.

От PEUGEOT разясняват, че след нанесените в края на предходната година усъвършенствания по задвижващата система на електрическия автомобил, новото e-208 ще се възползва от спомагателни нови и съществени преимущества, стартирани на пазара първо с .

От марката споделят, че бъдещите притежатели на компактния електрически автомобил, от който все още има създадени съвсем 110 000 екземпляра, ще могат да разчитат както на нарастване в мощността- от 136 на 156 конски сили, по този начин и на усъвършенствана изгодност от едвам 12 kWh на 100 километра. Последният от параметрите съставлява усъвършенстване от 10.5% или 38 километра в автономността, която пък от своя страна към този момент доближава до 400 километра (WLTP стандарт на замерване).

Новият електромотор на PEUGEOT e-208 дава обещание нарастване в мощността от 20 конски сили, до момента в който въртящият миг, разполагаем от 0 км/ч, е 260 Нм.

Интегрираната батерия е с потенциал от 51 kWh, 48.1 от които ще бъдат разполагаем на бъдещите притежатели на електрическия автомобил. Презареждането, при съществуване на подобаваща инфраструктура, ще бъде допустимо с до 100 kW, което подсигурява опция за генерирането на заряд от 20 до 80% за по-малко от 25 минути.

Ефективността на PEUGEOT e-208 е усъвършенствана и вследствие на консолидираното на нова термопомпа, работеща в комбиниране със датчик за влага, системата за регенериране на спирачната и инерционната сила, специфичната енергоефективна композиция гуми/джанти и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР