Peugeot разкри първите подробности за изцяло новото си пазарно предложение

...
Peugeot разкри първите подробности за изцяло новото си пазарно предложение
Коментари Харесай

Peugeot 408: Нов глобален модел от уникална порода

Peugeot разкри първите детайлности за напълно новото си пазарно предложение 408, което ще бъде пуснато в произвеждане в края на тази година и ще бъде стартирано на европейския пазар при започване на 2023 година.

"Такъв модел не е имало в историята на Peugeot. Също по този начин, той няма пряк съперник на пазара ", разяснява Линда Джаксън, изпълнителен шеф на френската марка. "Peugeot постоянно е била креативен насочена марка и го показва още веднъж с този модел. Той не се вписва в нито една от авансово заложените категории. Очевидно е че не е седан, само че също по този начин е ясно, че не е SUV. Това е нова порода Peugeot. И дори е нов тип автомобил. Това е новото 408: новият fastback от Peugeot ".

"Новото 408 е също по този начин създадено по подобен метод, че да предлага страхотни страсти по време на ръководството си ", добавя Джаксън. "То е основано да предлага инстинктивно и внасящо наслада чувство от ръководството ".

От Peugeot споделят също по този начин, че новото 408 е основано за тези от потребителите, които обичат колите и които са подготвени да възприемат особеното и смяната, както и новите преживявания.



Основният акцент при Peugeot 408 попада върху извънредно ексцентричното осъществяване на екстериорния дизайн, в който са комбинирани типични за разнообразни и "противопоставящи " се автомобилни сегменти, като седан, SUV, кросовър и други, а крайната цел е била основаването на един впечатляващ повсеместен образ, който да притегля и радва наблюдаващият го.

По отношение на интериора, от Peugeot споделят, че 408 следва настоящата тактика на марката и вътрешността е изпълнена в типичната за компанията i-Cockpit архитектура, която има за цел да предложи на лидера, а и на останалите пасажери допустимо най-хубавото преживяване на пътя, като го надгражда с отлична осведоменост, подсъзнателен и конфигурируем интерфейс с опция за персонализиране на бутони за бърз достъп до подсистеми и функционалности, съгласуваност и функционалност за възобновяване на бордовата система по въздуха (over-the-air), безжично синхронизиране на мобилен телефон, ергономия и върхово качество на материалите, като механически меш и алкантара, и сглобката.

По отношение на системите за повишение на сигурността и комфорта, новото 408 ще стъпи на пазара с цялостния набор на решения за асистиране на ръководството на френската марка, подсигурени от данни от пет HD камери и 9 радара. В оборудването на автомобила ще могат да бъдат открити системи като нощно виждане, адаптивен круз надзор, система за предизвестие при заплаха от удар в задната част на автомобила, система за следене на транспортно средство в сляпата точка на погледа на лидера, матрични фарове и други.

В задвижващата гама на новото Peugeot 408 са включени две зареждаеми (PHEV) хибридни бензинови модификации със 180 и 225 конски сили, бензинов вид със 130 конски сили, като те са изпълнени с 8-степенна автоматизирана предавателна кутия.

На по-късен стадий, Peugeot ще показа и напълно електрическа версия на новото 408.

По отношение на функционалността, новото 408, кэоето е с съществени габарити дължина 4687 мм, широчина 1859 мм и височина 1478 мм, дава обещание опция за превозването на товари с размер от 536 до 1611 литра.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР