Peugeot обяви, че компанията е отчела много благоприятен потребителски отзив от тазгодишното

...
Peugeot обяви, че компанията е отчела много
благоприятен потребителски отзив от
тазгодишното
Коментари Харесай

Peugeot записа успешно участие на Автосалон Париж 2018

Peugeot разгласи, че компанията е отчела много благоприятен потребителски отзвук от тазгодишното си присъединяване на международното ревю в , което приключи миналата седмица. Като съществени акценти и основни магнити за публиката, от френската марка показват новото 508 SW и концептуалната разработка e-LEGEND, както и новите си достояния в региона на зареждаемите plug-in хибридни технологии.

От Peugeot разясняват, че по време на автомобилното ревю във френската столица, компанията е отчела съвсем 500 заявки за закупуване и е осъществила повече от 8000 нови връзки с клиенти, което съставлява нарастване от около 10% спрямо предходното издание на салона през 2016 година. Повече от 50% от регистрираните нови поръчки са за били за моделите 2008, 3008 и 5008, а 10% са били за 508 и 508 SW.

Peugeot също по този начин може да се похвали със спечелването на две нови по време на Автосалон Париж 2018, включително за автомобилна съгласуваност за модела 508 от 01.net.COM и за на традиционното изследване на читателите, интернет потребителите и феновете на RTL, Autoplus и Turbo.

Успоредно с главните си министър председатели, Peugeot зарадва посетителите на салона в Париж и със специфичната FIRST EDITION серия на новото 508 SW, което се отличава с редица уникални дизайн и стилистични решения.

Лимитираната версия 508 SW FIRST EDITION е разработена въз основата на равнището на оборудване GT, само че дебютира с лъскава черна рамка на челната решетка, специални 19-цолови алуминиеви джанти и избор между три цветови разновидността на купето- Dark Blue, Pearly White и Amazonite Grey, както и в два разновидността на моторизацията- PureTech 225 S&S EAT8 и BlueHDi 180 S&S EAT8.

По-екзотичните разлики в съпоставяне със стандартната версия на 508 SW откриваме в интериора на 508 SW FIRST EDITION. Във вътрешността са употребявани естествени материали като детайли от дърво и естествена кожа, черно осъществяване на тавана, алуминиеви подложки на педалите, уникални прагове на вратите, дървен под на товарното поделение и други.

В оборудването на PEUGEOT 508 SW FIRST EDITION са включени също по този начин бордовата система PEUGEOT i-Cockpit® с стилен волан с кожена тапицерия, прожекционен head-up екран, 10-инчов бордови екран, система за индиректно диодно осветяване на вътрешността, врата на багажника с дистанционно ръководство, пионерна за сегмента система за нощно виждане, система за безжично зареждане на мобилен телефон, първокласна аудиосисетма FOCAL и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР