Peugeot Motocycles обяви пускането на новия скутер Pulsion Euro 5.

...
Peugeot Motocycles обяви пускането на новия скутер Pulsion Euro 5.
Коментари Харесай

Peugeot Motorcycles допълни гамата си 125 с Pulsion Euro 5 - видео

Peugeot Motocycles разгласи стартирането на новия скутер Pulsion Euro 5. Той приключва гамата от 125 на френската марка за моделната 2022 година. Пазарът в този сегмент се е удвоил сред 2019 и 2021 година

Peugeot Pulsion с новия си мотор Euro 5 предлага високо равнище на съоръжение, мощна продуктивност и страховит комфорт. И това е единственият скутер в своята категория, който има комбинирана ABS и SBC спирачна система. ABS обезпечава безвредно прекъсване без блокиране на колелата, до момента в който SBC технологията разпределя отмерено спирачната мощ сред предните и задните колела.

Подобно на своя предходник, Peugeot Pulsion Euro 5 е оборудван с по този начин наречената LFE технология за по-ниски излъчвания на звук и понижен разход на гориво. Версиите Allure и GT оферират също и надзорен панел i-Connect за интуитивна навигация с GPS инструкции завой по завой, проявление на първите 30 знака от SMS или уведомление за номера или контакта при входящо повикване.



Новото във разновидността на модела Allure е 39-литрово поделение за предпазване под седалката. Това значи, че както каската на водачата, по този начин и каската на пасажера могат да бъдат прибрани на несъмнено място.

125-кубиковият мотор на Pulsion е с мощ 10,6 кВт/14,4 к.с. и въртящ миг от 12,4 Нм, оптималната скорост е 110 км/ч. Вариантите са три – по-скъпите Allure и GT и базовият модел Active.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР