Peugeot използва участието си на международното изложение в Банкок (BIMS

...
Peugeot използва участието си на международното изложение в Банкок (BIMS
Коментари Харесай

Peugeot с впечатляваща концепция по темата 2008

Peugeot употребява присъединяване си на интернационалното ревю в Банкок (BIMS 2023), с цел да показа една извънредно забавна и предходна досега под радара, концептуална разработка.

На щанда на Peugeot дебютира явно въодушевената от рали колите концептуална разработка 2008 Sport, която е създадена въз основата на миналата еволюция на модела, демонстрирайки една извънредно динамична визия, изключително като се има поради сериозната работа във връзка с аеродинамиката на купето.

Друг забавен миг при Peugeot 2008 Sport Concept, което вследствие на конструкционните промени по екстериора е станала явно по-широко и по-дълго от общоприетата си версия, е осъществяването на задните порти, които са съвсем изцяло интегрирани и дръжките им са отстранени.

Колкото и впечатляващо да наподобява концепцията 2008 Sport, фактът, че на формалния медиен уебсайт на марката няма никаква информация за създаването, ни навежда на мисълта, че тя е дело на локалното посланичество на Peugeot и вероятността да забележим едно вероятно ново попълнение в на френската компания е минимална.

*Снимки: https://paultan.org
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР