Петя, по-малката сестра на Христо Стоичков, показа форми на плеймейтка,

...
Петя, по-малката сестра на Христо Стоичков, показа форми на плеймейтка,
Коментари Харесай

Сестрата на Стоичков се пусна по бански

Петя, по-малката сестра на Христо Стоичков , сподели форми на плеймейтка, видя HotArena .

Макар да е трансферирала 50-те, роднината на Камата наподобява впечатляващо и умее да театралничи съвсем като моделките. Блондинката се хвали със стройни бедра и по всеобщо мнение, годините въобще не й личат.

За тазгодишната си почивка мадам Стоичкова избра тихия, само че първокласен " Св. Св. Константин и Елена ". Снимките й са направени пред частния плаж на новооткрит баровски хотел, в който се изредиха да почиват куп фолкпевици. 

Цените в него стартират от 700 лева, които не са проблем за заможния брачен партньор на Петя , който обича да й угажда. Преди да отскочат до морето, двамата бяха на планински отдих в Цигов чарк. 

Докато тя кръстосва курорт след курорт, брат й Христо не съумя да се порадва на почивка. В началото на лятото той се върна у нас от Америка по случай 25 години от именитото американско лято на 1994 година.

Почитателите му от 6 града имаха опция да се срещнат персонално с него, да чуят истории от Мондиал`94 и да се допрян до Златната топка, която той носеше със себе си. Дали около уговорките си Камата е съумял да мине край родния Пловдив и да се види с майка си и брат си, не излиза наяве. 

За първа година и яхтата му, която стоище в пристанището на Диневи в Св. Влас, не е мръдвана, предават от Ретро.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР