Петя Жекова e новият мениджър „Бизнес операции за България и

...
Петя Жекова e новият мениджър „Бизнес операции за България и
Коментари Харесай

Петя Жекова е новият мениджър „Бизнес операции“ на Sanofi Pasteur в България и Северна Македония

Петя Жекова e новият управител „ Бизнес интервенции " за България и Северна Македония на Sanofi Pasteur, подразделението за ваксини на фармацевтичната компания Sanofi.
Тя ще дава отговор за създаването и осъществяването на бизнес тактиката на Sanofi Pasteur в двете страни в унисон със заложените световни цели на компанията, като поддържа високите стандарти за качество в работата си. Петя Жекова ще работи за затвърждаването на имиджа на компанията като виновен водач в региона на имунизациите, като ще подкрепя поддържането на работещи и партньорски връзки със здравните институции.
Петя Жекова има богат опит във фармацевтичната промишленост, като работи в региона на имунизациите повече от 10 години. Тя се причислява към екипа на Sanofi Pasteur през 2002 година като управител „ Маркетинг и продажби " за България, като през годините минава през разнообразни позиции и последната е управител „ Маркетинг и продажби " за България и Македония. През 2017 година сполучливо вкара на пазара новата четиривалентна ваксина срещу грип, която от предходната година е част от Националната стратегия за повишение на ваксинопрофилактиката на сезонния грип, ориентирана към хората над 65-годишна възраст.
Петя Жекова е магистър по стопанска система и здравен мениджмънт.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР