Петролният пазар в рамките на азиатската търговия в понеделник продължава

...
Петролният пазар в рамките на азиатската търговия в понеделник продължава
Коментари Харесай

Цените на петрола продължават да растат

Петролният пазар в границите на азиатската търговия в понеделник продължава подема си слез скок с повече от 5 % през предходната седмица, като вложителите са в очакване на продължението на комерсиалните договаряния сред Съединени американски щати и Китай. Основна сесия в понеделник в Ню Йорк няма да има, заради държавен празник в Съединени американски щати.
Стойността на априлския фючърс за петрола вид Brent на Лондонската борса ICE Futures тази заран се усилва д 0,10 $ или 0,15 % - до 66,35 $ за барел.
Стойността на фючърса за петрола вид WTI за месец март в границите на търговията в Ню Йорк (NYMEX) се усили с 0,28 $ или 0,50 % - до 55,59 $ за барел.
За пета поредна сесия котировката за петрола вид Brent се усилва с 6,7 %, а за петрола вид WTI – с 5,4 %.
Ограничаването на нефтодобива от ОПЕК+ при започване на годината се поддържа от петролното рали, регистрират наблюдаващите на пазарите. Те обаче позволяват разновидността това повишаване да стартира да се сменя със спад на стойностите. Прогноза несъмнено, е мъчно да се направи – до момента в който някои от специалистите залагат на покачване на Brent до 68 $, други плануват спад до 50 $.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР