Петрич успя да спечели в надпреварата за домакинство на Европейското

...
Петрич успя да спечели в надпреварата за домакинство на Европейското
Коментари Харесай

Петрич приема 240-има играчи от 30 държави на Европейско по билярд

Петрич съумя да завоюва в конкуренцията за домакинство на Европейското състезание по билярд за юноши и посреща повече от 700 състезатели, треньори и механически лица, оповестяват от общината.

На 6 август, още веднъж в Петрич, стартира „ EURO TOUR PETRICH OPEN 2022 “ за мъже и дами, с присъединяване на 400 състезатели по билярд от целия свят. До момента има декларирани участници от 36 страни, като записването продължава.

От общината оповестяват, че продължава подготовката и оборудването на зала „ Арена Петрич “ за Европейското състезание и конкуренцията, определяща ранглистата в този спорт. Монтират се 24 билярдни маси, които са доставени от Германия, както и специфичното съоръжение с уеб камери и осветяване към тях.

Отговорност за това носи механически екип на Европейската билярд федерация, който към този момент е в града. От общината показват, че президентът на Европейската билярд федерация и цялото управление ще бъдат в Петрич за шампионата, което ще бъде намерено публично на 26 юли (вторник). Срещите ще се излъчват онлайн.

„ Усилията са големи. Ще бъдем на наложителното равнище за състезание от подобен сан, тъй като посрещаме състезатели, треньори и екипи от значително европейски страни. Всички те към този момент знаят къде се намира Петрич “, сподели кметът на Петрич Димитър Бръчков, който отбелязва, че основаната организация за настаняването е тласък и за туризма в града, показват от общината.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР