Петото поколение на един от най-емблематичните модели в цялата история на Nissan-

...
Петото поколение на един от
най-емблематичните модели в цялата
история на Nissan-
Коментари Харесай

Новата Micra е гигантска крачка напред за Nissan

Петото потомство на един от най-емблематичните модели в цялата история на Nissan- Micra, беше показано пред широката аудитория през предходната година и моментално притегли вниманието с изцяло новата си идея. Такава на автомобил, различаващ се от своите предшественици във всяко едно отношение, на подобен с предизвикателен дизайн, впечатляващ за сегмента си набор системи за повишаване на сигурността и комфорта, както и няколко революционни нововъведения, които му придадоха онази “щипка ” различност, от която се нуждае всеки нов артикул.

Сега, петата генерация на Nissan Micra към този момент е част от автомобилния пазар, в това число и родния на цена от 22 700 лв., и по всичко изглежда, че моделът ще влее в клиентските редици на марката доста нови потребители. Това ще бъдат хора търсещи един друг и отличаващ се от масовото автомобил, на който ще могат да се насладят и да доставят наслаждение на околните.

С напълно нов и тук-там даже провокативен дизайн, новата Micra е по-дълга, по-широка и ниска спрямо предшественика си, предлага необятен и функционален интериор с огромни благоприятни условия за персонализация, гама високоефективни турбоагрегати, както и нетипични за сегмента си системи за повишение на комфорта и цялостната удовлетвореност от ръководството, като Active Ride Control и Active Trace Control за понижаване на недозавиването и по-остро ръководство.

Черешката в в действителност впечатляващият списък общоприетоо и допълнително оборудване на новата Micra е уникалната система BOSE Personal, която дава обещание върхово аудио преживяване за лидера, чрез конфигурация от шест колони, два от които са интегрирани в самия подглавник на седалката на водача.

За нея, както и за доста други интересни особености на новата Micra на Nissan, ще ви разкажем в бъдещия ни тест на новия модел.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР