Петнадесетгодишният ватерполист от КВТ “Арена Бургас Зарко Владков стана първенец

...
Петнадесетгодишният ватерполист от КВТ “Арена Бургас Зарко Владков стана първенец
Коментари Харесай

Ватерполист стана национален шампион по Microsoft Word Office 2019

Петнадесетгодишният ватерполист от КВТ “Арена Бургас ” Зарко Владков стана отличник в националния шампионат „ Microsoft Word Office 2019 “. Състезанието се организира в Софийския Университет и първото място дава право на Зарко да показа България на международното състезание в края на юли в Орландо, Съединени американски щати.

Ватерполистът е капитан на тима U15 на КВТ “Арена Бургас ”, участник в разширения състав на националния тим в тази възраст, а също по този начин към този момент е и картотекиран арбитър в обичания си спорт. Има спечени медали и призове с „ Арена Бургас “ както от държавни шампионати, по този начин и от разнообразни шампионати.

Зарко Владков е ученик на Професионалната гимназия по компютърно програмиране и нововъведения, а преди този момент на НУМСИ “Проф. Панчо Владигеров ”. Той е печелил също по този начин награди от български и интернационалните китарни състезания. 

През 2012 година различен ватерполист от Бургас – Константин Гаров, стана международен първенец по математика за 12-годишни на шампионата в Тайван. Гаров продъжава да играе, към този момент в мъжкия тим на „ Черноморец “, с който има два сребърни медала от дъргжавното състезание за мъже. Носител е и на доста медали с тимовете на „ Черноморец “, първенец на България за юноши младша възраст.

Снимка и текст: bgswim.com
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР