Петкратният световен рали шампион Себастиен Ожие заяви, че е готов

...
Петкратният световен рали шампион Себастиен Ожие заяви, че е готов
Коментари Харесай

Ожие е взел решението си за сезон 2018 на 99%

Петкратният международен рали първенец Себастиен Ожие съобщи, че е подготвен с проектите си за сезон 2018 във WRC на 99%. Французинът завоюва петия следващ трофей в края на предишния месец и се очакваше този уикенд да направи публично изказване, обвързвано с бъдещето си в моторния свят.

В Световния рали шампионат Ожие първо бе водач на Citroen, а след това на Volkswagen, само че след отдръпването им предходната година, той се причисли към M-Sport, които карат Ford Fiesta, само че без заводска поддръжка от конструктора. Именно за тази смяна напираше Ожие цяла година, само че тя не се чака да пристигна и следващата година.

Според Autosport Ожие е отхвърлил вероятно завръщане в Citroen, само че към момента няма да разгласи дали ще постави завършек на кариерата си или ще продължи партньорството с M-Sport, които предишния месец изгубиха съотборника на Ожие за идващия сезон.

" След месец изтича срокът за записване за рали Монте Карло и до тогава ще знаете какво решение съм взел. Честно, не желая да играя никаква игра. Не ми харесва обстановката, в която се намирам и не съм кадърен да кажа какво се случва ", разяснява през днешния ден Ожие преди старта на първата спортна права на рали Австралия.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР