Петков призова да се защити демокрацията и хората да излязат

...
Петков призова да се защити демокрацията и хората да излязат
Коментари Харесай

Кирил Петков: Брутално е да се цензурира дебата за връщането на хартиената бюлетина

Петков прикани да се отбрани демокрацията и хората да излязат на митинга довечера

„ Продължаваме промяната “ напуснаха пленарна зала, поради вкарването в Изборния кодекс на така наречен броячки на бюлетини, препоръчани от Движение за права и свободи. Това съобщи в ефира на Кирил Петков.

" Това, което се случва сега, е цялостен безпорядък. Опитват се напълно да разфокусират това, което се случва в пленарна зала, с една единствена цел – да вкарат в Изборния кодекс хартиената бюлетина. Явно задачата им са локалните избори, където им е силата. Там те са царете на невалидните бюлетини. Ето за какво ние излязохме от пленарна зала – не можем да сме част от това закононарушение, което се случва сега “, съобщи съпредседателят на „ Продължаваме промяната “.

Сканиращите машини бяха препоръчани от Движение за права и свободи преди към две седмици. Тогава от придвижването обясниха, че по този метод ще се отстраняват два съществени казуса - невалидните бюлетини и подправените секционни протоколи. От „ Продължаваме промяната “ обаче се заканиха, че няма да им разрешат да прокарат това безумство.

Кирил Петков прикани да се отбрани демокрацията и хората да излязат на митинга довечера. Според него е брутално да се цензурира дебата за връщането на хартиената бюлетина в Народното събрание.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР