Петият сезон на един от най-гледаните български сериали „Братя“ се

...
Петият сезон на един от най-гледаните български сериали „Братя“ се
Коментари Харесай

„Братя“ се завръща в ефира на NOVA с пети сезон

Петият сезон на един от най-гледаните български сериали „ Братя “ се завръща тази есен по NOVA с напрегнати престъпни сюжети, изненадващи обрати и доста динамичност. Снимките на новите епизоди на хитовата поредност към този момент започнаха, а през септември ще станат ясни отговорите на най-важните загадки, останали забулени в тайнственост до момента.

Основната тематика в петия сезон на престъпната драма ще бъде обвързвана с изкуплението, разплатата, осъзнаването и завръщането назад към корените. Скритите истини ще излязат нескрито, а героите ще опитат да се върнат към своята изконна същина, само че с поуките, които са си взели по пътя до през днешния ден.

„ От септември в „ Братя “ ще се разбулят огромните секрети, които героите пазиха цели четири сезона, а феновете толкоз горещо обсъждаха. Идва времето, когато персонажите премислят живота си и би трябвало да вземат най-важното решение. Очаква ни доста мощен пети сезон – всеки ще покаже същинското си лице и ще се изправи против себе си “ – споделиха за „ “ Неда Спасова и Даниел Ангелов, които се въплъщават в тандема антимафиоти от ГДБОБ – Елена Давидова и Димитър Черкезов.

Актьорите описаха още, че полицейската линия е доста значима в новия сезон. Следователите съществено ще притиснат мафията, ще има доста екшън, престрелки, акции и секрети задачи, които съществено подвигат напрежението. В сюжета са застъпени и много настоящи, наболели публични проблеми. Един от тях е обвързван със свръх рисковите боклуци и изгарянето им на ръба на закона. Това е незаконен бизнес за милиарди, от който има интерес и италианската мафия.

Кастът в сезон 5 на „ Братя “ още веднъж ще бъде формиран от обичани звезди на българското кино, към които ще се причислят и нови за публиката лица. Зрителите ще видят още веднъж Владимир Михайлов, Христо Шопов, Алекс Иванов, Искра Донова, Неда Спасова, Йоанна Темелкова, Тодор Танчев, Стела Ганчева, Веселин Калановски, Мартин Димитров, Даниел Ангелов, Филип Гуляшки, Иво Йончев, Анастасия Левордашка, Анна Никол Климентова и доста други. Този сезон към екипа на „ Братя “ се причисляват и актьорите Даяна Ханджиева, Хари Аничкин, Калоян Катинчаров, Анна Махмурова и Александър Христозов.

Продуцент на сериала е Краси Ванков (Hidalgo Productions), чиято е и концепцията за основаването на престъпната поредност. Режисьори са Любомир Печев, Атанас Бончев-Наката, Георги Димитров и Михайло Коцев. Сценарият на петия сезон е дело на Екатерина Николова, Дилиян Павлов, Николина Любенова, Диляна Крайнева, Екатерина Цветанова-Христова, Неда Филчева, Станислав Грозданов, Пламена Велковски и Виолета Драганова. Оператори са Георги Гвоздев и Георги Маринов. Композитор на саундтрака на сериала е Марио Балтаджиев.

Не пропускайте престъпната драма „ Братя “ тази есен в ефира на NOVA!

Последвайте профила и страницата на „ Братя “
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР