Петиция до Европейския парламент и други външни институции възнамеряват да

...
Петиция до Европейския парламент и други външни институции възнамеряват да
Коментари Харесай

Пострадали от ЧСИ готвят петиция до Европейския парламент

Петиция до Европейския парламент и други външни институции имат намерение да изпратят потърпевши от, заяви за Ивайло Илиев, който сега приготвя основаване на Съюз на длъжниците – Солидарност. „ Ще изпратим петиция там – на открито, до европейците и клипове също – да видят какво се случва “, сподели той и дефинира протичащото се като геноцид. Той изрази и акцентира, че с изключение на Екологичен потенциал, ще бъдат сезирани всички органи и институции в чужбина, тъй като тук всички мълчат.
„ Публикувах документи, върша каквото мога, само че тук всички мълчат “, показа Илиев. Ето неговото пояснение: „ Сключили са съглашение всички, които знаят правото да си мълчат, тъй като всички се хранят на гърба на хората, на техните заплатки, парички и парцели. Грабят. За 30 – 40 милиарда евра става въпрос - ограбени парцели на пострадали жители и компании – преразпределено национално, фирмено и персонално благосъстояние “. Илиев посочи, че това е неофициална статистика въз основата на въпроси, които е отравял и предоставяни сметки. „ Официалната статистика е тази, която разгласих, само че по нея никой не взе отношение – 600 000 каузи са извършени единствено в София до април месец предходната година и до април тази година ще станат плюс още 50 000 “ добави той и заключи: „ Комбайнът върви, той реже глави на всеки. Задвижен е механизмът и самичък няма да спре “.
 Европейска комисия и Екологичен потенциал да дойдат неотложно с задача в България, упорстват потърпевши от ЧСИ Европейска комисия и Екологичен потенциал да дойдат неотложно с задача в България, упорстват потърпевши от ЧСИ
Ще желаяме Европейската комисия (ЕК) и европейските депутати да изпратят неотложно задача в България, която да ревизира какво се случва...
Илиев е безапелационен, че всички, гледани в закрито съвещание заповедни каузи са оскъдни, не пораждат правно деяние и всичко взето въз основа на тях предстои на връщане.
Той описа, че всичките каузи, които са гледани от 2008 до момента по прословутите заповедни производства, са обсъждани при закрити порти – без да бъдат призовавани хората обикновено. „ Никой не знае, че му тече дело, до момента в който не му цъфне някой да му връчи или заповед за осъществяване на парично обвързване или към този момент изпълнителен лист и е запориран и възбранен отвред. Никой не схваща “, акцентира Илиев. По думите му, това се прави от правосъдните реализатори или от съда, откакто делото „ е протекло “, т.е. завършило. „ Как може да протече едно дело, откакто не е призована другата страна “, изрази неразбиране той и възрази: „ Дават ти заповед за осъществяване и ти споделят – в случай че искаш можеш да подадеш несъгласие, тоест да стартираш втората част от процеса, без преди този момент да си ревизирал дали е годен, дали е същинско това, което е преди “.
Илиев акцентира, че европейското право е водещо за всички държави- членки на Европейски Съюз и посочи, че член 47 от Хартата за главните права на Европейски Съюз, споделя, че всеки има право неговото дело да бъде гледано заслужено и обществено в рационален период от самостоятелен и неутрален съд, авансово основан със закон. „ Делото да бъде гледано обществено и ти да си там, и да имаш и аудитория е разбираемо “, акцентира Илиев и посочи: „ На тези каузи, които са гледани, във всичките заповеди написа " извършено частно гражданско дело ", значи става въпрос за персоналното на някой, само че съдът не го брои за естествен човек, че да го извика там и е извършено делото от състав на съда “.
Илиев е уверен: „ Делата би трябвало да бъдат гледани в намерено съвещание и подлежат всичките на пререшаване “ и заключи: “ Колкото и да е неприятно, колкото и да е обидно, това е по европейското право “.
 Граждански висш съд предизвикват потърпевши от ЧСИ Граждански висш съд предизвикват потърпевши от ЧСИ
Да бъде основан Граждански висш съд прикани гражданка, потърпевша от частни правосъдни реализатори по време на конференция в Българска телеграфна агенция....
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР