Петима съпартийци на Корнелия Нинова са заявили официално до момента

...
Петима съпартийци на Корнелия Нинова са заявили официално до момента
Коментари Харесай

52-ма номинирани за поста на Нинова в БСП

Петима съпартийци на Корнелия Нинова са декларирали публично досега кандидатурите си за присъединяване в първите директни вътрешно-партийни избори за нов ръководител на Левицата. Това са Галина Василева и Ирина Михайлова от партийната организация в Перник, депутатите Красимир Янков и Валери Жаблянов и Георги Тодоров от партийната организация в Бургас.

Номинираните общо досега са 52-ма. За да вземат участие в изборите, те би трябвало да подадат документи до крайния период, който изтича на 6 август, дали се кандидатират или не, подсети самата Нинова по време на пресконфренция през днешния ден.  Тя публично разгласи, че ще се опита да задържа председателския пост. " Днес аз депозирам своите документи и се кандидатирам за ръководител на Българска социалистическа партия. От 12 август излизам в предизборна акция ", заяви Нинова и  посочи, че за времето на акцията дава пълномощията си на зам.-председателя Владимир Москов.  

Голямата конспирация дали главният конкурент на Нинова, апетитен като най-силният й съперник - Кирил Добрев ще даде публична поръчка за присъединяване в изборите към момента няма отговор.

Първите директни вътрешно-партийни избори за водач на Българска социалистическа партия трябваше да се проведат на 26 април тази година, само че бяха отсрочени поради противоепидемичните органичителни ограничения.

Новата дата, на която ще гласоподават редовите социалисти в цялата страна е 12 септември. 

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР