Петима от най-талантливите родни тенисисти ще трябва да компенсират отсъствието

...
Петима от най-талантливите родни тенисисти ще трябва да компенсират отсъствието
Коментари Харесай

Петима български тенисисти получиха покани за "София Оупън"

Петима от най-талантливите родни тенисисти ще би трябвало да компенсират отсъствието за поредна година на огромната наша звезда Григор Димитров от българския шампионат в календара на международния тур - " София Оупън ". Шестото издание на конкуренцията от категория " АТР 250 " на корав корт в зала " Арена Армеец " ще се организира от 27 септември до 3 октомври, а квалификациите стартират този уикенд (25-26 септември).

Като хазаин на събитието страната ни има право да предложения свои състезатели с " уайлд кард " - трима в главната скица и двама в пресявките. От българската федерация по тенис (БФТ) избраха непосредствено в шампионата да се включат втората, третата и четвъртата ни ракета - Димитър Кузманов (№228 в ранглистата), Адриан Андреев (№319) и Александър Лазаров (№462). В квалификациите пък ще се включат Александър Донски (№620) и Симон Антони Иванов (№867).

За 27-годишния Кузманов това ще е шесто следващо присъединяване в " София Оупън " с " уайлд кард ", а за 20-годишния Андреев и 23-годишния Лазаров - пето. 23-годишният Донски взе участие в пресявките и през предходната година, а 21-годишният Иванов е дебютант в шампионата. Предстои да бъдат оповестени участващите с " уайлд кард " и за шампионата при двойките.

Големите звезди на " София Оупън `21 " ще бъдат миналогодишният първенец и сегашен №14 в света Яник Синер (Ит), носителят на купата от дебютното издание през 2016 година Роберто Баутиста Агут (Исп), първата ракета на Франция Гаел Монфис, първата ракета на Австралия Алекс де Минор и първенецът от US Open през 2014 година Марин Чилич (Хър).
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР